Even voorstellen..


Welkom, mijn naam is Naomi Verbiesen. Ik ben een levensgenieter met een enorme passie voor eten, drinken, verbinden en het bouwen van connecties.


Mijn werkplekken hebben altijd raakvlakken gehad met gastvrijheid. Wat een grote inspiratie is geweest voor mijn bedrijfsnaam. Door, de naam van mijn oma, waar de deur altijd openstond voor iedereen. Dit is voor mij de naam die alles omvat wat ik wil uitdragen en wie ik wil zijn.


Vanuit de hotelschool heb ik mijn basis gelegd in gastvrijheid en keukenvaardigheden.

Om wat meer de diepte in te gaan volgden hierna verschillende opleidingen over bier, wijn, gedistilleerde dranken en het leermeesterschap.

Bij onder andere Van der Valk en restaurant Het Buitenhuys heb ik mij ontwikkeld als gastvrouw, manager en organisator.


Via een zijspoor kwam ik terecht bij Slagerij van Broekhuizen, waar ik met veel plezier heb gewerkt.

Door mijn behoefte om te blijven verbreden volgden een cursus voor Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand en een opleiding event management.

Mijn

In het organiseren van evenementen heb ik een enorme passie gevonden. In de vraag naar creativiteit, het scherpe oog voor detail, en de flexibiliteit kan ik helemaal mijn ei kwijt.
Ik geloof dat de kleinste nuances het verschil maken tussen een goede ervaring en een buitengewone.


Kortom, ik ben niet alleen iemand die van lekker eten en drinken houdt, maar ook iemand die gelooft in de kracht van het samenbrengen van mensen.

Ik kijk ernaar uit om mijn passie te delen.


 Laten we samen iets tofs neerzetten!


Let's meet!

Share by: